Desmantellat un punt de venda de cocaïna al Baix Llobregat Nord

Collbató

Els Mossos d’Esquadra han detingut a 13 persones que formaven part d’un grup criminal com a presumptes autors de delictes de tràfic d’estupefaents. En l'operació es va entrar simultàniament a un domicili de Collbató i a quatre més de l’àrea metropolitana de Barcelona. En total 70 agents del cos policial van participar en l’actuació, tots ells coordinats per la Unitat d’Investigació de Martorell.
 
Les investigacions van començar fa dos mesos amb les vigilàncies d’un punt de venda de drogues a Collbató freqüentat per consumidors habituals de cocaïna. A partir de la identificació d’altres persones relacionades amb la distribució dels estupefaents més enllà del municipi de Collbató, ampliant el seu àmbit d’actuació delinqüencial a altres localitats de l’àrea metropolitana del Barcelona.
 
La investigació va culminar el passat 5 de novembre amb l’entrada simultània a tres domicilis de Barcelona, un de Castelldefels i l’esmentat de Collbató. En aquesta operació, es van trobar un total de 350g de cocaïna amb un valor de venda d’uns 20.000 euros, 115g d'haixix, 4.000 euros en efectiu i armes de foc simulades. Després de passar a disposició judicial, cinc dels tretze detinguts han ingressat a la presó i la resta han quedat en llibertat amb càrrecs.

La notícia arriba tres setmanes després de l'aparició de 600 kg de cocaïna en un un polígon d'Esparreguera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article