5a edició de la Fira del Vi i la Gastronomia a Esparreguera

Aquest dissabte a la Plaça del Centre

Esparreguera

Foto d'arxiu
Foto d'arxiu

'Tradició i consum responsable', aquest es el lema de la Fira del Vi i la Gastronomia d'Esparreguera, que tindrà lloc a la plaça del centre aquest dissabte. Onze cellers, quatre locals de restauració i una vermuteria exposaran els seus productes. Entre les novetats d’aquesta edició destaquen l’esmorzar de forquilla maridat amb vins de Can n’Estruc i el primer concurs amateur de tast de vins i begudes per parelles a Esparreguera, que organitza el Club Gastronòmic Els Sentits. 

La cinquena edició de la Fira del Vi i la Gastronomia d’Esparreguera vol fidelitzar el públic local, així com mantenir el nombre de visitants procedents de Collbató, El Bruc, Martorell i d’altres municipis de l’entorn. Des de la regidoria de Promoció Econòmica s'ha marcat com a fita superar els 2.000 tiquets de degustació que es van assolir l’any passat. 

La fira ha programat, des de les 11 del matí fins a les 11 de la nit, diverses activitats que tenen com a eix central els tasts de vins i les degustacions gastronòmiques, juntament amb d’altres actes com una mostra de dansa i música en directe. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article