El Fòrum 21 organitza un debat per parlar sobre el patrimoni esparreguerí

La jornada tindrà lloc demà a les 8 del vespre

Esparreguera

El cartell de l'activitat
El cartell de l'activitat

Demà divendres 26 d'octubre tindrà lloc el debat 'Què fem amb el Patrimoni d'Esparreguera?', que debatrà sobre el patrimoni històric, artístic i cultural de la vila.

Com sempre, el debat està obert a tots els assistents, però comptarà amb les intervencions de:

  • Josep M. Cobos: El Josep Maria és Llicenciat en Geografia i Història i doctorat en Ciències Econòmiques; actualment és  President de l’Associació per a la defensa del patrimoni de la Colònia Sedó i el seu entorn,
  • Rosa M. Codina:  Llicenciada de Geografia i Història en l’especialitat d’Història de l’Art, ha efectuat diversos cursos especialitzats en Arxivística i Gestió Documental.  Des de l’any 1985 fins al 1998 vas ser presidenta del CER. Actualment és responsable  de l’Arxiu Municipal, des d’on s’intenta difondre el nostre patrimoni documental. A més és Secretària de l’Associació per a la defensa del patrimoni de la Colònia Sedó.
  •  Emmanuel Ortí:  Regidor de Medi Ambient a l’Ajuntament d’Esparreguera.  És Regidor d'Iniciativa per Catalunya Verds. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en gestió de projectes de Cooperació Internacional i Acció Humanitària per la Universitat Oberta de Catalunya.
  • Lídia Quevedo: Ambientòloga i doctora en biologia(?). Actualment és Tècnica de Medi Ambient a l’Ajuntament d’Esparreguera, presidenta de l’ADF Esparreguera (Associació per la Defensa Forestal) i presidenta de l’Associació d’Entorns de Montserrat.
  •  Oriol Achón Casas: És Arqueòleg. Llicenciat en Geografia i Història i forma part del Col·lectiu Esparreguerí de Recerques del qual ha estat president un grapat d’anys. Té un currículum molt llarg, del que podríem destacar les nombroses direccions arqueològiques que ha dut a terme, els diversos projectes d’intervencions arqueològiques en què ha col·laborat, així com la seva participació també en campanyes programades de classificació de material arqueològic.

L'entrada a Can Pasqual  és gratuÏta. L'activitat tindrà lloc a les vuit del vespre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article