Tornem a començar

Editorial

L’APUNT

Tornem a començar

Els més espavilats potser ja us heu adonat que hem estrenat imatge corporativa, tant en les darreres revistes com en la nova pàgina web, que ara inclou més poblacions i està perfectament adaptada als dispositius mòbils.

En aquest nou disseny que presentem veureu que hem abraçat una tonalitat més violeta. No és que vulguem acomiadar-nos de les tonalitats verdoses més representatives d’Esparreguera, però hem abraçat el lila de la muntanya de Montserrat. Volem ser el referent informatiu de tot l’entorn i creiem que si hi ha un element que ens uneix és Montserrat.

Som conscients que l’any vinent hi ha eleccions municipals. Potser és per això que hem decidit deixar oberts els comentaris de les notícies del portal web. Ens agrada veure com misteriosament, a mesura que la data dels comicis es va acostant, van apareixent carismàtics personatges que no dubten en deixar anar alguna gracieta tot atacant al partit rival.

M’imagino que si esteu llegint això és perquè sou persones reals, de carn i ossos, així que us animo que visiteu la nostra pàgina web i ens expliqueu si us agrada o quins canvis faríeu. La vostra opinió és important i la tindrem en compte per seguir millorant.

Si voleu conèixer tots els detalls sobre el nou portal web, us convidem el pròxim 22 de setembre, a les 12:00, al Patronat Parroquial, on farem una presentació pública, amb la participació de Xavier Sitjà, com a membre fundador de la revista; amb Llúcia Oliva, que ens parlarà de Periodisme, professió i professionalitat; i Francesc Fàbregas, president de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal, que ens parlarà de l’Orgull de ser Premsa Comarcal #orgulldeserpremsacomarcal. Tot plegat una excusa per celebrar plegats aquest nou pas.

No m’embolico més. Que la tornada a la rutina no sigui gaire dura.

_Àlex Casanovas

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article