La pel·lícula Petra es projectarà avui dins del Cicle Gaudí

Dirigida per Jaime Rosales compta amb la sorprenent interpretació de Joan Botey

Esparreguera

La pel·lícula Petra es projectarà avui dins del Cicle Gaudí
La pel·lícula Petra es projectarà avui dins del Cicle Gaudí

La pel•lícula Petra, dirigida per Jaime Rosales, és el llargmetratge escollit pel Cicle Gaudí. Es projectarà avui divendres dos quarts de nou del vespre.

Petra, interpretada per Bàrbara Lennie és una jove artista rebel que busca la trobada amb el seu pare (Joan Botey), pare també de Jaume (Àlex Brendemühl) i Lucas (Oriol Pla). La història d'aquests tres personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència.

Una de les curiositats de la pel·lícula és que Joan Botey mai havia actuat amb anterioritat. La productora i el director, Jaime Rosales, seguint el seu desig de treballar amb actors desconeguts, va 'fichar' a Joan Botey, de 78 anys d'edat, d'una manera molt inesperada.

En una visita a la seva finca de les Gavarres, a Girona, van quedar enamorats de la personalitat d'en Joan que van veure que encaixava perfectament amb el paper. Així doncs van decidir proposar-li i ell no s'ho va pensar. Va acceptar la proposta immediatament. Una proposta que l'ha portat a grans festivals de cinema com Cannes o San Sebastià. I ha estat aclamat per la crítica i pel públic.

El Cicle Gaudí, tradicionalment dijous, tindrà lloc el divendres. S'ha decidit canviar el dia la projecció per tal de no coincidir amb la vaga general d'ahir. En aquesta edició, l'entitat que gestionarà la taquilla és l'Associació per la Defensa del Patrimoni de Can Sedó i el Seu Entorn.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article