El setsetset comença una nova etapa presentant nova web i imatge coorporativa

L'acte va comptar amb la intervenció dels periodistes Xavier Sitjà, Llúcia Oliva i Francesc Fàbregas

777 Comunica, Esparreguera

Equip de redacció del setsetset.cat amb els ponents a l'acte de presentació
Equip de redacció del setsetset.cat amb els ponents a l'acte de presentació

El setsetset va realitzar l'acte de presentació de la nova pàgina web entre els seus lectors. El setsetset també estrenava imatge corporativa. En l'esdeveniment, l'equip de periodistes de la revista va presentar les principals novetats per convertir la publicació amb més de 28 anys d'història en un referent comunicatiu de la zona de Montserrat.

Durant l'acte va intervenir el periodista Xavier Sitjà, el primer director de la revista que va celebrar que "el setsetset estigui format per un equip de periodistes joves, que no han renunciat a la idea de tractar les problemàtiques de la gent amb profunditat".

Per la seva banda, la periodista Llúcia Oliva va manifestar el seu rebuig al periodisme de titulars i va animar a l'equip de la revista a seguir treballant per un periodisme de qualitat.

Francesc Fàbregas, president de l'Associació Catalana de Premsa Comarcal, va reivindicar el fonamental paper de la premsa de proximitat, que "segueix sent líder al territori". Per altra banda va qualificar la presentació com "un dels moments més feliços en la seva etapa com a president de l’ACPC”, per tot el que representa tant pel que fa a la renovació generacional dels mitjans locals com pel grau d’implicació de joves professionals amb els seus mitjans més pròxims.

L'equip del setsetset va explicar el funcionament de la nova web als assistents, que van poder conèixer de primera mà els motius del canvi. Es va descarta de seguida abandonar el paper –digueu-nos romàntics–, i l’objectiu és transformar-lo en una eina més reflexiva, donada també la seva periodicitat bimestral. Un periodisme més d’investigació, analític i compromès amb la ciutadania. El digital per contra ofereix la possibilitat d’abastar un territori més ampli i a la vegada desenvolupar les notícies puntals i obrir altres àrees, com entrevistes, opinió, galeries de fotos, d’art, agenda cultural activa i la possibilitat de tractar temes de fons amb vídeos i àudios.

Pel que fa a la imatge gràfica de la publicació, el setsetset ha decidit canviar el seu nom de ‘777' a setsetset en paraules i incorporar l'eslògan 'L'actualitat dels pobles de Montserrat', que pretén recollir la intenció d'ampliar la zona informativa a altres municipis del voltant d'Esparreguera, que per la seva dinàmica i necessitats comunicatives poden trobar el setsetset com una alternativa.

De la mateixa manera, la publicació digital, el setsetset.cat, ha estrenat el nou color de la capçalera, el lila, que està inspirat en els colors de la muntanya de Montserrat.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article