El CG Esparreguera supera amb èxit la primera fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística

El Club Gimnàstica Esparreguera suma un total de dotze podis, 7 ors, 2 plates i 3 bronzes

Esports

Les gimnastes del Club
Les gimnastes del Club
Durant el mes de febrer la Federació Catalana de Gimnàstica, juntament amb el Club Gimnàstic Osona, ha organitzat, en quatre jornades diferents, la primera fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística de totes les categories federades (escolars, base i via olímpica). El club esparreguerí ha participat amb un total de 62 gimnastes, les quals han competit en noves categories i amb exercicis de més dificultat respecte la passada temporada.
 
Més de 2.300 gimnastes de tot Catalunya han participat en aquesta primera fase de la Copa i s’espera que la xifra augmenti de cara a la segona fase que començarà el cap de setmana 9-10 de març.
 
Les gimnastes esparreguerines han fet un gran paper, aconseguint, a més, sumar èxits al medaller del club. Destaquen els ors individuals de l’Anna Rosás (ccee D4P), la Rita Jiménez (B4P), la Lucía Gallardo (B5M), la Belén Prado (B6P) i l’Abril Sayavera (Via 3); els dos ors dels equips de base 4 petites (Rita J., Paula G., Yaama D. i Alaia E.) i base 5 mitjanes (Lucía G., Alba G., Nerea C. i Alejandra L.); la plata individual de la Paula Fernández (B4P) i la plata de l’equip de base 8 (Clàudia B., Ainhoa À., Indara M., i Carla G.); els bronzes individuals de la Clàudia Pérez (B3M) i la Clàudia Bastardas (B8) i el bronze de l’equip de base 3 mitjanes (Clàudia P., Laia S., Alba M. i Gal·la C.).
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article