Els esparreguerins Joan Nieto i Javier Canyal fan el vídeo-mapping de la inauguració del Campionat Mundial d'Esquí

Esdeveniment esportiu de primer ordre que s'està celebrant a Andorra

Esparreguera

La pista convertida en una pantalla
La pista convertida en una pantalla


Després dels seus recents èxits internacionals, els esparreguerins Joan Nieto i Javier Cañal segueixen ampliant la seva participació en esdeveniments d'alçada amb la realització del vídeo mapping a la cerimònia inaugural de les Finals de la Copa del món 2019 d'esquí alpí, que s'estan celebrant a Andorra.

Els artistes visuals esparreguerins van transformar les pistes de Grandvalira en un espectacle visual ple de llums, colors, música i focs artificials, en un mapping de 37.500 m2 que narrava la història d'Andorra, de l'estació i del camí realitzar pel Principat fins a poder acollir l'esdeveniment. Gràcies a vuit projectors làser de 30.000 lúmens cadascun per explicar amb imatges i so la història d'Andorra en primer lloc, i la història de Soldeu El Tarter en segon lloc. En acabar, s'han projectat les banderes de tots els països participants i un vídeo del procés que ha dut a terme el domini fins a arribar a la celebració d'aquestes grans Finals. El vídeo mapatge s'ha tancat amb imatges dels líders de cada disciplina que competeixen aquesta setmana a la pista Àliga d'El Tarter i l'Avet de Soldeu. L'esdeveniment el realitzava Promotor Special Events amb els qui van col·laborar, fent el mapping, Joan Nieto i Javier Cañal.

L'elit mundial de l'esquí alpí es reuneix aquests dies a les pistes de Grandvalira, a Andorra on disputen les Finals de la Copa del Món 2019. Els 25 millors esquiadors de cada especialitat del circuit mundial es disputaran els títols de les disciplines d'eslàlom, eslàlom gegant, supergegant i descens, en categoria masculina i femenina. En l'univers de l'esquí alpí, aquestes proves són les de major rellevància després dels Jocs Olímpics i els Campionats del Món.

Comentaris

Lluïsa Paulo Esparreguera
1.

Bona feina nois,
heu treballat molt, però ha donat uns bons fruits...
heu deixat el llistó molt alt.
Gràcies

Comenta aquest article