Comencen les obres  d’ampliació i rehabilitació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell

Tindran una durada aproximada de vuit anys amb una inversió d'uns 20 milions d'euros

El Bruc, Collbató, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Abrera

Comencen les obres  d’ampliació i rehabilitació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell
Comencen les obres  d’ampliació i rehabilitació de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell

Ahir va tenir lloc la roda de premsa de presentació de les obres d'ampliació de l'hospital de Martorell. Unes actuacions que afectaran el 90% del centre sanitari i que tindran una durada aproximada de 8 anys.

Les reformes pretenen donar als més de 160.000 usuaris que depenen d'hospital una adequada cobertura de les necessitats sanitàries. Les obres  aconseguiran augmentar la superfície total en un 25% mitjançant la construcció d'un edifici annex. A més,  el servei d’urgències tindrà 49 boxs més. 

També hi haurà un 15% més d’habitacions, que sumaran un total de 149.

Es tracta d’unes actuacions que responen a unes reivindicacions històriques de l’equip directiu de l’hospital, l’ampliació estava previst pel 2011 però la crisi del sector sanitari va impossibilitar una obra d’aquestes característiques.

El director-gerent de l’hospital va qualificar les actuacions com un regal, ja que només costaran uns 19 milions d'euros, lluny dels 70 necessaris. 

Álvarez ha explicat que la intenció és que les obres, que ja han començat treballant en els fonaments de la construcció, afectin al mínim possible als pacients, tot i que serà inevitable que afectin als professionals sanitaris.

En l’acte de presentació, celebrat ahir al vespre hi van assistir l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, l’alcalde de Sant Andreu de la Barca i, Enric Llorca i el mateix director-gerent de l’Hospital, el Dr. Manuel Álvarez. 

Per part de l’Ajuntament d’Esparreguera no hi va haver cap representació institucional que hi vagi assistir.

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell compta amb més de 850 anys d’història dona servei a Martorell, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Abrera, Collbató, Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes, Gelida, Sant Llorenç d’Hortons, Masquefa, El Bruc així com urbanitzacions de Castellbisbal

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article