Esparreguera 2031 fa públics els deu primers lloc de la llista Electoral

Una llista cremallera encapçalada per Manel Roca amb Joana Mora com a número dos

Política, Esparreguera

El moviment Esparreguera 2031 ha fet pública la llista electoral amb els deu primers noms que configuraran la candidatura a les properes eleccions municipals d'Esparreguera. Manel Roca es confirma com a alcaldable i l'acompanyen Joana Mora, Pablo Chamorro, Maria Visa, Andrés Labella, Anna Sardà, Ernest Montijano, Àngels Massip, Joan Roda i Feli Noguero, per aquest ordre.

Es tracta d'una llista cremallera 100% paritària, formada per vilatanes i vilatans independents i que confirma ja Manel Roca com a alcaldable d’Esparreguera. Ara l'agrupació d'electors necessita 500 signatures que avalin la candidatura per presentar a la Junta Electoral.

Joana Mora és una treballadora de la Seat, analista de costos amb molta sensibilitat social, segons es va poder desprendre de la seva primera intervenció pública en la presentació de la candidatura a l'Ateneu. Pablo Chamorro és consultor d'empreses en temes medioambientals i fundador de la seva empresa i Maria Visa és una emprenedora i també ha creat la seva propia empresa. 

El moviment ja ha anunciat que serà present a l'espai públic de la vila per tal d'aconseguir els suports necessaris.

A la llista destaca l'absència de Joan Paül Udina, exalcalde i actual regidor del PdeCat que ha donat suport públic al moviment i ha manifestat que li agradaria poder seguir com a regidor. Caldrà esperar per veure si anirà a alguna de les darreres posicions de la llista o si, pel contrari, s'apartarà de la política municipal esparreguerina.

Comentaris

Josep Ràfols Esteve Esparreguera
1.

'Es una llàstima no aprofitar l'experiència del Joan Udina

Comenta aquest article