La Passió d'Esparreguera i els comerciants del Barri Font arriben a un acord per obrir el parking de La Passió parcialment

Només s'obrirà en horari comercial una part de l'aparcament

Societat, Trànsit, Esparreguera

El Patronat de La Passió d'Esparreguera i els comerciants del Barri Font han arribat a un acord per obrir durant el dia una part de l'aparcament del teatre. Malgrat que es tracti d'un acord entre dues parts privades, l'Ajuntament ha intervingut en els contactes donant suport en temes legals.

Així doncs, les dues parts han pogut tancar un acord per tal de cedir una zona del parking als comerços: vint-i-nou places d'aparcament a la part de baix, que estarien obertes durant el dia i tancades durant la nit.

En principi només estarien oberts en hora comercial, però sobre la taula existeixen encara dubtes sobre com es farà el control dels vehicles. En les converses entre ambdues parts també ha participat l'Ajuntament, que en un principi, hauria manifestat el seu compromís per retirar els vehicles quan es necessitin.

La Passió d'Esparreguera rebrà una quantitat de diners que no ha transcendit per poder utilitzar l'espai privat. 

D'aquesta manera els comerciants tindran més moviment de vehicles, afirmen que la decisió de tancar la zona blava els ha comportat grans pèrdues als seus negocis i esperen ara revertir la tendència amb l'obertura de l'aparcament.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article