Oscar Navarro renova al capdavant del Tenea Esparreguera

L'entrenador esparreguerí tornarà a dirigir l'equip per quarta temporada consecutiva

Esports, Esparreguera

El President del Club de Bàsquet Esparreguera fa una encaixada de mans amb Oscar Navarro
El President del Club de Bàsquet Esparreguera fa una encaixada de mans amb Oscar Navarro | CB Esparreguera

Per quarta temporada consecutiva, Òscar Navarro tornarà a dirigir al Sènior A del Club Bàsquet Esparreguera. Després de liderar l'equip que va aconseguir l'ascens la temporada passada i de realitzar una excel·lent campanya a Lliga EBA, l'entitat esportiva de la vila ha decidit renovar-li la confiança ampliant el seu contracte, com a mínim, fins a la temporada 2020-2021.

El club ho va confirmar ahir a les xarxes socials. Recordem que el Tenea Esparreguera és ara mateix el quart classificat de Lliga EBA, amb un balanç de 14 victòries i 7 derrotes. Els primers classificats no estan massa lluny i els de la vila encaren el tram final de la temporada encara amb possibilitats de lluitar per la promoció d'ascens.

Els bons resultats, conjuntament amb el bon ambient que es viu ara mateix a la plantilla de jugadors han estat decisius per aquesta renovació. Oscar Navarro, guanyador al premi SET al personatge de l'any 2017, encara ara el tram final de temporada amb la seguretat de la comunitat del projecte i amb la tranquil·litat de la renovació.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article