Tramateatre presentarà la lectura de "L'Evangeli segons La Passió d'Esparreguera"

Es podrà veure en dues funcions al Teatret el pròxim diumenge

Cultura, Societat, Esparreguera

Cartell de La Passió d'Esparreguera que va funcionar a mitjan segle XX.
Cartell de La Passió d'Esparreguera que va funcionar a mitjan segle XX. | Arxiu de La Passió d'Esparreguera - Corpus Passionarium

El pròxim diumenge 31 de març a les 12 del migdia i a les 7 de la tarda es podrà veure al Teatret d'Esparreguera (Avinguda de Francesc Macià, 66) una lectura dramàtica ben curiosa. Es tracta d'una tria ordenada dels quatre Evangelis segons s'expliquen a La Passió d'Esparreguera, que es representarà en format lectura dramatitzada sota el títol "L'Evangeli segons La Passió d'Esparreguera". L'entrada serà lliure.

"Sabem que la base textual de La Passió són els quatre Evangelis que consten al llibre de la Bíblia", expliquen des de Tramateatre, qui és l'organitzadora d'aquesta activitat. "Hem triat els textos dels evangelis que fan referència directa a la vida pública i mort de Jesús i els hem organitzat amb l’ordre que es fa a La Passió Esparreguera."

En aquesta lectura, doncs, els espectadors i oients podran sentir "els fragments originals que Ramon Torruella va triar i arranjar per fer la nostra Passió; també sentirem en directe la música que Josep Borràs va compondre motivat per aquests textos". Serà una lectura interpretada per una trentana de participants, tots ells actors, actrius i músics que intervenen actualment a les representacions habituals de La Passió. Es faran dues lectures (en horari de matí o bé de tarda) amb un repartiment diferent a cadascuna, tal com passa a les pròpies festes de La Passió.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article