El PSC d'Esparreguera fa públics els 21 noms de la seva llista electoral

Es tracta d'una llista continuista però que presenta alguna sorpresa, com la inclusió del director d'orquestra i músic Juan Jurado

Política

Les 21 persones de la llista, a Can Pasqual
Les 21 persones de la llista, a Can Pasqual | PSC Esparreguera

El PSC ha anunciat els 21 noms que encapçalaran la llista electoral de les properes eleccions municipals. Es tracta d'11 dones i 9 homes que acompanyaran a Eduard Rivas en el seu intent de reeditar l'alcaldia. La llista, que ha estat aprovada per unanimitat pel partit és la següent.

Eduard Rivas Mateo
María Vallejo González
Rogeli Salvador de la Cruz Baldoví (Independent)
Maria Mas Borràs
Daniel Farriols Paulo
Sara Gómez Díaz (Independent)
Juan Jurado Bracero (Independent)
María del Carme Sáez Serna
Antonio Ramón Molar García (Independent)
Montse Martín Criado (Independent)
Miguel Angel Bajo Arcas
Meritxell Sabaté Blanco (Independent)
Joan Romeu Calvet
Desirée Gómez Coll (Independent)
Pedro Bermudo Martín
María Agustina España García
Juan Francisco Fernández Álvarez
Pilar Hereza Villanueva
Manuel Arjona Gallardo
Caridad Cortés Liso
María Assumpta Masferrer Ferrer
Es tracta d'una proposta continuista, ja que les quatre primeres persones de la llista són actualment regidors de l'ajuntament i pesos forts de l'executiu de Rivas. A continuació, dos noms nous en la política local, la inclusió de Daniel Farriols i Sara Gómez.

Però sens dubte la sorpresa de la llista és la inclusió, com a número 7, de Juan Jurado. Músic i director d'orquestra molt vinculat a la vila. Ha dirigit l'orquestra de la Passió i l'orquestra Sparagaria i ara fa el salt a la política. Un altre nom conegut a la llista és el de Joan Romeu, guanyador del SET al personatge aquest mateix any i responsable del Club de Tenis Taula Esparreguera durant molts anys.

Recordar que el PSC va aconseguir 6 regidors en les darreres eleccions. Maria Assumpta Masferrer, regidora de Memòria Històrica i Obres i Serveis, en aquesta ocasió tanca la llista i no repetirà a l'Ajuntament. Toni Molar, actual regidor d'Esports, haurà d'esperar per veure si la ciutadania dóna confiança als socialistes i aconsegueix entrar des de la novena posició de la llista.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article