Raquel Montoya: "La nostra candidatura és valenta, responsable i ètica per tal de resoldre els problemes dels esparreguerins"

Presentació de la candidatura de la CUP Esparreguera

Política, Esparreguera

L'equip de la CUP
L'equip de la CUP | Cup Esparreguera

Ahir a la tarda va tenir lloc la presentació de la candidatura de la CUP Esparreguera a les eleccions municipals. Una presentació que va servir per confirmar que Raquel Montoya, actual portaveu del grup municipal a l'Ajuntament, serà la persona que encapçali la llista, on Pol Valldeperas, Montse Pérez, Miguel Guiral i Neus Montaner se situaran a les posicions capdavanteres. Gairebé un centenar de persones es varen apropar a la plaça de la Pagesia.

El primer ponent que va obrir l'acte va ser l'actual regidor a l'ajuntament Pol Valldeperas, que va explicar perquè la CUP havia pres la decisió de tornar-se a presentar a les eleccions municipals i va carregar durament contra el PSC i ICV: "Nosaltres no entrem en política per ser la crossa de ningú, i menys d'un partit que dóna suport al 155. L'alcalde Rivas diu que a l'oposició s'hi passa fred, nosaltres li contestem que quan no ets polític professional que només busques poder no passes fred, la nostra oposició ha estat calenta, ètica i lluitadora".

A continuació, Neus Montaner, professora d'infantil nascuda a Martorell que ja va formar part de la llista a les eleccions al Parlament de la CUP, i del Secretariat Nacional va explicar el funcionament d'organització del partit. "La nostra manera de decidir és sovint criticada, volem decidir les coses en assemblees perquè ens permet compartir la informació".

Montse Pérez va ser la següent persona a intervenir que va reivindicar el compromís del partit cap a la República Catalana i va denunciar que només 2 dels carrers de la vila tenen nom de dona. En aquest sentit va anunciar que si la CUP governés crearia una comissió per modificar els noms del nomenclàtor.

Miguel Guiral, aragonès vingut a Catalunya, també va intervenir, introduint alguns punts programàtics de la CUP, com ara la inclusió al Parc Rural del Montserrat, l'oposició a la Ronda Llobregat, un transport públic de qualitat, el desenvolupament d'una via verda. "Som aquí per demostrar que un altre poble és possible, som aquí per a dir que ja n'hi ha prou, soma aquí per dir que no mirarem a un altre costat en veure les injustícies".

Per últim, va tancar l'acte Raquel Montoya, actual portaveu al consistori, que va resumir les intencions de la CUP en la següent frase: "Volem que Esparreguera sigui un poble en què valgui la pena viure. Que hi hagi futur i un projecte de poble. Ja fa molts anys que la vila no té cap projecte". També va posar en relleu l'equip de persones de la candidatura, una candidatura "valenta, responsable i treballadora que coneix els problemes de la vila perquè són els nostres problemes". Per aconseguir això, Montoya afirma que la CUP aprofitarà el potencial cultural i esportiu d'Esparreguera.

Raquel Montoya també va demanar respecte per les persones que han decidit aquest cop no ser presents a la llista electoral.

L'acte va finalitzar amb una fotografia amb totes les persones que figuraran a la llista electoral de la CUP, que van pujar a l'escenari. 

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article