Jordi Mestres:"Des de l'experiència i el meu projecte de canvi, vull transformar Esparreguera"

Presentació de la candidatura de Jordi Mestres

Jordi Mestres
Jordi Mestres

Gairebé una vuitantena de persones han assistit aquest matí a la presentació de Jordi Mestres com a cap de llista de la Candidatura de Junts per Esparreguera a les eleccions vinents municipals. L'acte ha comptat amb la presència d'Eduard Pujol i Miriam Nogueras, diputats al Parlament de Catalunya.

Jordi Mestres, amb més de 10 anys d'experiència com a regidor ha explicat que li agrada molt ajudar a la gent, conversar, treballar en equip i resoldre els problemes quotidians. I ha reconegut que ha fet el pas "perquè m'estimo el meu poble, crec que tinc un projecte transformador i experiència política".

De la mateixa manera ha explicat que el seu projecte té tres eixos importantíssims, gent gran, esports i barris.

El primer ponent a intervenir ha estat Eduard Pujol, que ha recordat els seus anys estudiant a l'institut d'Esparreguera, ha explicat que la vila tradicionalment sempre s'havia vist com un far i un referent pels habitants de Martorell però que ara necessita un projecte de canvi i de renovació per revertir la dinàmica negativa, segons ell, que ha patit la vila. "No serveix de res pactar amb el diable, hem d'apostar per un gran alcalde, per fer bandera de la idea de transformar".

En clau nacional, Pujol també ha volgut referir-se al clima d'anormalitat que segons diu envolta les eleccions estatals. "És impensable que es prohibeixin paraules i símbols. Hem de demostrar a Madrid que volen els catalans. El 155 arribarà si Junts per Catalunya no aconsegueix grup parlamentari".

A continuació, Juli Murillo, treballador de l'Ajuntament al departament d'esports, que acompanyarà a Mestres en la llista ha explicat que ha decidit fer el pas a la política gràcies a Mestres i que el partit donarà suport a totes les entitats esportives que "estan aconseguint resultats excel·lents".

Lluís Conde, la persona de la candidatura especialitzada en barris ha defensat que cal crear una regidoria de barris per cobrir les mancances de Can Rial i Mas d'en Gall. També ha criticat durament la creació i la tasca de la regidoria d'habitatge, "una regidoria de façana, que no ha fet res".

A continuació Maria Jorba, regidora de Gent Gran durant l'alcaldia de Joan Paül Udina representant AIESPA ha dit que creu en Mestres i en el seu equip per transformar la vila i s'ha referit a la Residència de Can Comelles: "Sumar pot ser molt bona, però els hi falta la calidesa". A més, ha anunciat que presentaran la candidatura a la gent gran en un acte especial.

Precisament Jordi Mestres ha anunciat que Jorba serà la número 2.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article