Els Castellers d’Esparreguera tornen a assajar a l’escorxador

Serà avui mateix després de dos mesos a Abrera

Esparreguera

Les obres de l'escorxador ja han finalitzat i la Colla Bordeus ja pot tornar a assajar a Esparreguera. Ho faran aquest vespre després de gairebé dos mesos fent-ho a Abrera, a causa de les obres d'arranjament de la teulada de l'equipament municipal.

D'aquesta manera, la colla podrà preparar la recta decisiva de la temporada, on es concentren més actuacions. A més, hi han aprofitat per instal·lar una nova xarxa de contenció que permetrà practicar estructures més elaborades.

La Colla Bordeus ha actuat aquest mateix cap de setmana a Cerdanyola, una plaça habitual pels d'Esparreguera que van aconseguir reunir a 80 camises. Aïda Puig, en declaracions al setsetset ha valorat "molt positivament l'actuació, tot i les baixes".

A més a més, els Castellers d'Esparreguera segueixen celebrant el 25è aniversari de la colla i ho faran amb un acte commemoratiu intern aquest dissabte a l'Escola Mare de Déu, l'escola que va veure néixer l'entitat.

No serà fins a l'actuació de l'Ermita del Puig de dilluns de Setmana Santa que els Castellers d'Esparreguera tornaran a actuar.

 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article