La il·lustradora esparreguerina Lyona il·lustra fins a tres llibres per aquest Sant Jordi.

“La Revolta de Santa Jordina”, la història de Sant Jordi per infants i la tercera entrega de la col·lecció “Jo mataré monstres per tu”.

Esparreguera

Santa Jordina i el Drac Mercat
Santa Jordina i el Drac Mercat

L'artista polifacètica Lyona, publica tres nous llibres coincidint amb Sant Jordi, “La Revolta de Santa Jordina”, la història de Sant Jordi per infants i la tercera entrega de la col·lecció “Jo mataré monstres per tu”.

“La Revolta de Santa Jordina” és un llibre escrit per David Fernández, de la CUP i il·lustrat per Lyona, a tot color, que reinterpreta i actualitza la llegenda de Sant Jordi: una Jordina republicana, feminista i empoderada mobilitzarà tot un poble contra el rei tirà i el Drac Mercat. Marta Puig ha explicat que el projecte neix d’una col·laboració televisiva anterior.

Podeu trobar el darrer llibre de Lyona al següent enllaç.

A més a més també ha il·lustrat un altre compte infantil per explicar la llegenda de Sant Jordi tradicional als més menuts.

Per últim, Lyona també ha publicat la tercera part de la seva sèrie de llibres “Jo mataré monstres per tu”. En el tercer llibre, titulat ‘Un Monstre’, permetrà als infants utilitzar els jocs perquè aprenguin colors, les formes i parts del cos.

Lyona continua treballant en multitud de projectes alhora, a més d’aquests llibres també ha realitzat la imatge de “Junts Autisme 2019”, una pintura en un mural a la botiga d'UNIQLO de Barcelona i ha continuat dirigint videoclips, l’últim, el tema “Isla Morenita”, de Carlos Sadness.

Ara el seu futur passa per l'elaboració d'un llibre sobre la sexualitat, un projecte personal que es publicarà a l’octubre i que explorarà el contingut que ja està publicant a les xarxes socials.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article