Òmnium Martorell convoca una reunió de treball per reunir els socis del Baix Llobregat Nord

Es tracta de l’únic municipi amb una secció local formada, tot i que Esparreguera és el municipi amb més socis

Política, Collbató, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Abrera

El cartell de la jornda
El cartell de la jornda

La secció local d’Òmnium Martorell fa una crida als socis del Baix Llobregat Nord de l’entitat per tal que assisteixin a la reunió de treball d’aquest dissabte 6 d’abril, on també es presentarà el llibre ‘La Vigília’, de Marc Artingau i guardonat amb el premi Josep Pla 2019. L’acte clourà amb un aperitiu per a tots els assistents.

Martorell és l’únic municipi del Baix Llobregat Nord que compta amb una secció local ja constituïda, malgrat que poblacions com Esparreguera o Olesa tenen més socis, segons dades de l’entitat sobiranista. En aquest sentit, des de Martorell fan una crida a tots els socis d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa, Sant Andreu de la Barca, i Sant Esteve Sesrovires a assistir-hi, per tal de poder conèixer a més socis i crear possibles seccions locals noves.

Cal recordar que Òmnium  compta amb més de 100.000 socis repartits pel territori, i segons la mateixa organització el judici als presos està incrementant encara més la solidaritat i el nombre de sòcies i socis que s’hi apunten.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article