Ciutadans Esparreguera fa públics els 5 primers noms de la llista

No es tracta d'una llista cremallera, ja que els tres primers són homes

Política, Esparreguera

Ciutadans Esparreguera fa públics els 5 primers noms de la llista
Ciutadans Esparreguera fa públics els 5 primers noms de la llista

Després de l'anunci que confirmava Josep Maria González com a cap de llista, Ciutadans Esparreguera ha confirmat a través de les xarxes socials els cinc primers noms de la llista. En les dues primeres posicions repeteixen els regidors actuals, González i Francisco Aguilar.

El número 3 serà Jordi Villegas, director de seguretat i molt actiu en la política municipal aquest passat mandat.

Les posicions 4 i 5 seran per dues cares noves, dues dones: Elena Miquel, administrativa del sector sanitari, actualment pensionista i Aida Frías. 

Crida l'atenció veure que contràriament al que han optat altres partits, la llista no és cremallera, alternant homes i dones. Les tres primeres posicions són per homes i la quarta i la cinquena per dones.

La imatge escollida per la presentació és la plaça de la Pagesia.

 

Comentaris

Aida F. Esparreguera
2.

Crec que esteu equivocats. No és qüestió de dones o homes, es qüestió d'experiència en la política. Crec que és de mal gust fixar-se en aquests detalls i deixar de banda el fet que hi ha dues cares noves i femenines dins la formació. Haguéssiu pogut focalitzar l'atenció de la notícia en elles si el que volíeu era semblar feministes.

NLSMontserratí Esparreguera
1.

No entiendo quien cojones escribe estas mierdas ultra dogmáticas (Que seguramente carece completamente de conocimiento periodístico) hay dos caras nuevas en el grupo parlamentario de Esparreguera, podríais haber focalizado la noticia en esas dos nuevas personas en vez de cuestionar la estructura del partido. Ridículos, mediocres, y sin árbitros. Bona tarda.

Comenta aquest article