Esparreguera en Comú presenta la seva candidatura aquest dissabte

La formació també presentarà les cinc primeres posicions de la llista: Emmanuel Ortí, Ino Rodríguez, Glòria González, Noemí Martínez i Rafa Soriano

Política, Esparreguera

Esparreguera en Comú presenta la seva candidatura aquest dissabte
Esparreguera en Comú presenta la seva candidatura aquest dissabte

Sota l'eslògan 'Avançant en Comú', Esparreguera en Comú farà la seva presentació pública com a candidatura aquest dissabte, en un acte a Can Pasqual. Ja se sabia que Emmanuel Ortí seria qui encapçalés la llista formada per militants d'ICV i independents, però la candidatura també ha donat a conèixer els noms de les quatre persones que ocuparan els llocs de sortida: Ino Rodríguez, Glòria Gonzàlez, Noemí Martínez i Rafa Soriano.

Esparreguera en Comú és una de les darreres candidatures a presentar-se oficialment, només queda el Partit Popular i Ciutadans.

En l'acte també intervindran el regidor d'educació i promoció econòmica, Antonio Ferre, l'exregidor i pes pesat d'ICV a la vila, Iñaki Andrés així com David Cid, diputat al Parlament de Catalunya i coordinador d'ICV.

Ara, ICV compta amb tres regidors a l'Ajuntament d'Esparreguera i forma part de l'equip de govern, donant suport al socialista Eduard Rivas. El partit vol millorar els resultats electorals en els propers comicis.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article