Detingut un veí d'Esparreguera per utilitzar una tarjeta de discapacitat d'un difunt

El van enxampar 'in fraganti' a Monistrol de Montserrat

Societat, Esparreguera

Els Mossos d'Esquadra han detingut a un home, de 50 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Esparreguera per fer un ús d'un document autèntic sense estar-ne legitimat. En concret utilitzava una targeta de discapacitat, que permetia aparcar a places especials, d'una persona ja morta.

La investigació es va iniciar el passat 26 de març quan un vigilant municipal de Monistrol de Montserrat va observar un vehicle estacionat en un espai reservat per a discapacitats sense la targeta corresponent.

Quan el propietari va anar a recollir el vehicle, el vigilant li va demanar la targeta, però aquesta no coincidia ni amb les dades ni la fotografia de la persona que en feia ús.

Després de diverses gestions, els mossos van comprovar que el titular de la targeta havia mort. Aquest home l'any 2016, havia denunciat la seva pèrdua i havia demanat una nova còpia a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Davant d'aquests fets, els mossos van denunciar penalment la presumpta utilització d'un document autèntic sense estar-ne legitimitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article