Josep Pedrals serà el primer dels convidats al cicle de ‘converses del setsetset’

Gerard Bidegain conversa amb Pedrals per parlar sobre la cultura com a eina reivindicativa i presentar el seu darrer llibre "Els límits del Quim Porta"

Cultura, La Vila, 777 Comunica, Societat, Esparreguera

Josep Pedrals i Gerard Bidegain al cicle de converses del Setsetset
Josep Pedrals i Gerard Bidegain al cicle de converses del Setsetset | C. Paltor

Divendres 3 de maig a 19:00 hores, al Teatret d'Esparreguera, el Setsetset inaugura un cicle de converses per tractar la cultura com a eina de reivindicació. Teatre, música, literatura, performance, il·lustració, cinema, pintura... cada disciplina pot ser un canal per reivindicar-se i reivindicar idees.

A cadascuna de les converses un esparreguerí vinculat al món de la cultura portarà a Esparreguera a un convidat o convidada per a tractar un tema relacionat amb l'objectiu del cicle. La primera de les trobades es durà a terme el 3 de maig a les 19:00h al Teatret d'Esparreguera (Av. Francesc Macià, 66) i tindrà entrada lliure (prèvia reserva a setsetset1@gmail.com o per whatsapp a 618 313 899)

El dramaturg Gerard Bidegain (1990) convida Josep Pedrals (1979), poeta i flamant Premi Ciutat de Barcelona 2018 (aquí). Pedrals mantindrà una conversa amb Bidegain entorn de la pregunta "hem perdut els referents?" i presentarà el seu darrer llibre "Els límits del Quim Porta" (aquí), publicació que, precisament, tracta aquesta temàtica en profunditat.

Primera conversa, doncs d'aquest cicle, en la qual es debatran el present i el futur dels referents culturals occidentals com a base oblidada del pensament i la societat contemporània.

En futures ‘converses del setsetset’Joan Castells, director de teatre, parlarà amb Albert Mestres, autor i director de teatre; el compositor Juan Jurado conversarà amb Raquel García Tomás, també compositora; l'il·lustrador Oriol Malet convidarà l'escriptora Lolita Bosch i la realitzadora i il·lustradora Lyona –Mara Puig– conversarà amb el periodista i exdiputat de la CUP David Fernández.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article