6a Giro Lambretta a Esparreguera

El Giro Lambretta és una trobada per a ‘scooters’ clàssics d'aquesta marca que per primera vegada se celebrarà a Esparreguera.

Societat, Esparreguera, Montserrat

6a Giro Lambretta a Esparreguera
6a Giro Lambretta a Esparreguera

Durant 5 anys s'ha organitzat a Reus però el dissabte 4 de maig es farà a Esparreguera. Lambretta és una marca de motos amb origen a Milà que inicià la seva activitat als anys 40 i fou durant molts anys la competència de la famosa Vespa. La Lambretta és una moto més exclusiva perquè n'hi ha menys i per això és un repte la idea de reunir-ne el màxim nombre possible. Tothom hi és convidat!

La trobada de Lambrettes serà a les 9 del matí davant l'Era de Cal Sant (rotonda de La Plana) des d'on s'iniciarà una ruta que portarà als participants a esmorzar i donarà tota la volta a la muntanya de Montserrat.

La caravana de motos tornarà a Esparreguera, cap a les 12:30 per fer el vermut i gaudir amb tothom qui ho vulgui del concert de "Los Bongo Beat" que es farà davant d'El Garitu (carrer Taquígraf Garriga, 21), on també es podrà veure l'exposició de Lambrettes. La festa s'acabarà amb un dinar de tots els inscrits a l'Era de Cal Sant. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article