Emmanuel Ortí: "Ens presentem com Esparreguera en Comú perquè volem sumar per guanyar"

Esparreguera en Comú es presenta públicament a Can Pasqual

Política, Esparreguera

Emmanuel Ortí: "Ens presentem com Esparreguera en Comú perquè volem sumar per guanyar"
Emmanuel Ortí: "Ens presentem com Esparreguera en Comú perquè volem sumar per guanyar"

Emmanuel Ortí: "Ens presentem com Esparreguera en Comú perquè volem sumar per guanyar".

Esparreguera en Comú ha realitzat aquest matí la presentació pública de la seva candidatura en un acte a Can Pasqual, que ha reunit una cinquantena de persones. Emmanuel Ortí ha reivindicat l'acció de govern en aquests quatre anys, on la formació ecologista amb les sigles ICV, ha governat conjuntament amb el PSC. També ha posat en relleu la nova llista, que "combina experiència i joventut però que tenen aspectes en comú, són feministes, republicans, ecologistes i d'esquerres".

El primer ponent que ha intervingut en l'acte ha estat David Cid, coordinador d'ICV i diputat del parlament de Catalunya que ha ressaltat el paper del partit a l'hora d'incorporar noves idees i persones. "ICV inicia un procés de transformació cap a Catalunya en Comú, amb la voluntat de ser més i avançar conjuntament".

A continuació, Antoni Ferre, regidor d'educació i promoció econòmica durant aquest mandat ha ressaltat les principals accions de l'equip de govern, explicant l'experiència personal: "De la mà del PSC hem treballat molt, hem estat una gran família. Ho resumiria en tres paraules: PAM, POUM, PEC". Ferre ha decidit fer un pas al costat i no ocupar les posicions de sortida en aquestes eleccions.

Finalment, Emmanuel Ortí ha explicat quins aspectes no s'han pogut desenvolupar durant aquest mandat: un pla de joventut, recuperar l'illa de vianants i un pla director d'esports per millorar els equipaments municipals. També ha assenyalat el POUM com el gran repte del proper mandat.

En l'acte només han intervingut homes, tot i això, des del partit han ressaltat aquest fet, explicant que desafortunadament no ha estat possible alguna intervenció d'una dona. "Tot i aquest fet, la candidatura és plenament feminista" ha explicat el conductor de l'acte i exregidor a Esparreguera, Iñaki Andrés.

Durant la presentació, el partit també ha presentat el document 'avançant en comú', un balanç de mandat de l'equip de govern on s'inclouen tots els projectes realitzats per les dues formacions.

Ja se sabia que Emmanuel Ortí seria qui encapçalés la llista formada per militants d'ICV i independents, però la candidatura també ha donat a conèixer els noms de les quatre persones que ocuparan els llocs de sortida: Ino Rodríguez, Glòria Gonzàlez, Noemí Martínez i Rafa Soriano.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article