Guillem Arnedo Band & Celeste Alías presenten el seu segon àlbum al cicle Nits de Jazz d'Abrera

El concert es farà avui divendres 10 de maig a les 22 h a la Casa de Cultura d'Abrera

Cultura, Abrera

Guillem Arnedo Band & Celeste Alías
Guillem Arnedo Band & Celeste Alías | Joan Cortès

Avui divendres 10 de maig a les 22 h finalitza el cicle "Nits de Jazz" a la Casa de Cultura d'Abrera (Carrer de Federico García Lorca, 17). El concert anirà a càrrec de Guillem Arnedo Band & Celeste Alías, que presentaran el seu programa "Let's Sing Oscar Hammerstein II". El grup, format per Celeste Alías, Guillem Arnedo, Roger Mas, Jaume Llombart, Dee Jay Foster faran gaudir als espectadors amb el seu segon àlbum, Let’s Sing Oscar Hammerstein II, sobre els musicals que O. Hammerstein II va escriure juntament amb R. Rodgers i J. Kern i de nou editat per la discogràfica d’Ignasi Terraza, Swit Records. En aquest nou treball interpreten peces seleccionades dels musicals Showboat, South Pacific, Oklahoma! i The King and I. L’energia del grup gira entorn del text i la melodia magistralment interpretada per la reconeguda cantant Celeste Alías, deixant els espais justos per a la improvisació, sempre entesa com a part orgànica del tema.

Guillem Arnedo Band & Celeste Alías és la unió de músics amants de la tradició jazzística vocal dels grans cantants com Sinatra, Holiday o Nat king Cole. L’energia del grup té la reconeguda cantant Celeste Alías com un element clau. Destaquen a més les brillants veus pròpies de Jaume Llombart a la guitarra i Roger Mas al piano, possiblement dels músics més interessants de l’actualitat jazzística del nostre país. La resta de l’equip ve donat per la sòlida base rítmica formada per D.J. Foster al contrabaix i el mateix Guillem Arnedo a la bateria i dirigint aquesta banda d’amants del swing i la poesia. 

El concert l'organitza la Regidoria d'Acció Cultural i Patrimoni de l'Ajuntament d'Abrera i les entrades tenen un preu de 4,30 € (general) i de 2,55 € (preu reduït). Poden acollir-se a l’entrada reduïda les persones més grans de 60 anys, joves d’11 a 18 anys, persones en situació d’atur, amb discapacitat o amb el carnet de la Biblioteca.

El primer concert del cicle el va protagonitzar “Marcel Casellas Trio” i la Jam Session a càrrec de l’Escola Escola Municipal de Música d’Abrera el passat mes d'abril.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article