Els 10 titulars de l'entrevista a Alfons Puche, cap de llista d'ERC

"No compartim el POUM de l'equip de govern" · "Sortim a guanyar · "No pactarem mai amb el PP ni amb Cs"

Política, Esparreguera

Si encara no heu vist l'entrevista del Setsetset a Alfons Puche, cap de llista d'ERC, a continuació us presentem els 10 titulars de l'entrevista.

Sobre Esparreguera

"No compartim el model del POUM de l'equip de govern. Ens agradaria una Esparreguera que fos molt respectuosa amb el medi ambient".

Balanç del mandat

"Crec que els valors de l'esport es poden transportar a la política perfectament. La política ha quedat denostada"

"En aquest passat mandat hi ha hagut una mancança absoluta de direcció política. No els hi puc posar un cinc"

"Limitar la participació ciutadana als pressupostos participatius no em sembla bé. Al final ha estat una acció de fireta"

"Hem de fer recuperar el funcionament de l'Ajuntament com administració. Les persones han de recuperar la confiança en la política i la gestió de la vila"

"Totes les instal·lacions esportives municipals estan obsoletes, però hem de saber què vol Esparreguera del món de l'esport".

Pactes i resultats

"Com que vinc del món de l'esport, surto a guanyar. Nosaltres buscarem la majoria absoluta"

"Ens trobarem còmodes treballant conjuntament amb aquelles formacions polítiques amb les quals coincidim almenys en algun dels dos eixos, o nacional o ideològic. L'ideal seria treballar amb aquelles formacions que coincidim en els dos eixos".

"No pactarem mai amb Ciutadans i el PP. Són hostils amb el poble català. És més, si necessitéssim el seu suport per tenir l'alcaldia no l'aprofitarem. Evitarem a tot risc que governin"

Podeu recuperar l'entrevista al següent vídeo.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article