Festa de la Primavera, el dia 1 de juny, al Parc de la Vila

Esparreguera celebra novament La Festa de la Primavera, conjuntament amb la Fira d'Entitats i altres activitats que durant tota la jornada omplirant el Parc de la Vila.

Societat, Esparreguera

Festa de la Primavera, el dia 1 de juny, al Parc de la Vila
Festa de la Primavera, el dia 1 de juny, al Parc de la Vila

L'Ajuntament d'Esparreguera i la regidoria de Cultura, Entitats i Festes, organitzen novament la Festa de la Primavera, en el marc del Parc de la Vila. La Festa serà també Fira d'Entitats i s'hi celebraran diferents activitats, des del divendres cap al tard i el dissabte durant tot el dia.

El dia 31 de maig, a partir de les 6 de la tarda, s'iniciarà la Festa de la Primavera, amb mostres de dansa, inflables i food trucks. Per acabar, a última hora, amb una Swing Jam Session amb Compàs 33 i Moreneta Swing –una associació esparreguerina d'amics del swing que organitzen trobades, tallers i sessions de ball, normalment a l'Ateneu d'Esparreguera.

El dia 1, des de primera hora del matí, les entitats de la vila, muntaran els  estands on exhibiran durant tot el dia, els seus projectes o treballs per tal d'establir contacte entre elles i amb la població. Tot plegat estarà amenitzat per diverses activitats organitzades per les mateixes entitats. També hi haurà food trucks per menjar i beure. Però si voleu aprofitar per passar el dia al parc, porteu la vostra manteta i els tàpers i us instal·leu a qualsevol racó del parc i aprofiteu el sol de primavera que és el millor.

A les 11 del matí, el Club Excursionista d'Esparreguera organitza, allà mateix, una caminada popular. Caldrà que aneu preparats.

A les 12 del migdia, tandrà lloc una Festa dels colors (Holi Party). No hi aneu ben vestits!

Per acabar, a les 10 de la nit, tindrà lloc un esperat concert amb Jordi Marin, percussionista esparreguerí i “El Javi”, guitarrista mexicà, i la seva música classificada com a “rock flamenco”.

Bio: La festa de la Primavera va néixer l'any 2005 de la mà del Festival LOLA i Tramateatre, organitzada conjuntament amb la Regidoria de Cultura i la seva regidora Núria Valldeperas, que va donar suport a la idea. En aquella ocasió es varen plantar al parc 200 esparregueres i se'n van vendre més de 500, en un projecte que s'anomenava “Omplim Esparreguera d'esparregueres” –una idea de Carme Paltor, guanyadora dels premis Espai Idea, juntament amb “La via verda” de Jaume París, que atorgava el Cercle d'Iniciatives Empresarials d'Esparreguera, amb el suport d'empresaris de la vila.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article