El Bruc Viu-AM guanya un regidor i Bàrbara Ortuño pot ser la nova alcaldessa

Irrupció d'Unitat pel Bruc – Candidatura de Progrés' · Junts perd un regidor

Política, El Bruc

El Bruc Viu -AM guanya un regidor i Bàrbara Ortuño pot ser la nova alcaldessa
El Bruc Viu -AM guanya un regidor i Bàrbara Ortuño pot ser la nova alcaldessa

Més de 1.000 bruquetans i bruquetanes van participar ahir a les eleccions municipals. La formació Bruc Viu, encapçalada per Bàrbara Ortuño, va guanyar un regidor respecte als anteriors comicis. Recordem que Enric Canela, alcalde en l'anterior mandat, va decidir no tornar-se a presentar com a cap de llista i és, actualment, número 2 d'aquesta formació.

Així doncs Bruc Viu - Acord Municipal va obtenir 407 vots, un 39,25% dels vots i tot i que no va assolir la majoria, és la formació més votada. En segona posició va quedar Junts pel Bruc, amb 300 vots i un 28,92% del total. Si comparem els resultats de Junts amb els de CiU, fa quatre anys, s'hauria perdut un regidor.

L'altre guanyador de la nit a El Bruc ha estat la formació Unitat pel Bruc, candidatura de progrés que ha entrat al consistori amb dos regidors, 176 persones van votar aquest partit. Per últim El Bruc Ets Tu repetirà la presència a l'Ajuntament amb una regidora, tot i que la formació va perdre 30 vots respecte als anteriors comicis, va obtenir 126 vots i 12,15% de l'electorat.

Bàrbara Ortuño és veïna del Bruc des de fa vint-i-tres anys, economista i directora a FEDAIA (Federació d'Entitats d'Atenció a la Infància i d'Adolescència vulnerable i desemparada del Tercer Sector Social de Catalunya).

La participació en les eleccions municipals va ser de 67,54%, cinc punts més que el 2015.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article