Miquel Solà (ERC) guanya dos regidors i apunta a repetir com a alcalde de Collbató

ERC de Collbató guanya les eleccions en coalició amb GIC. El partit socialista baixa, entra Ciutadans i puja Junts.

Política, Collbató

Miquel Solà guanya dos regidors i apunta a repetir com alcalde de Collbató
Miquel Solà guanya dos regidors i apunta a repetir com alcalde de Collbató

Les eleccions municipals de Collbató es van celebrar amb una bona participació (9 punts superior a les de 2015), Miquel Solà i el seu partit, Esquerra Republicana de Catalunya, van ser els grans guanyadors de la nit. La formació republicana va obtenir 5 regidors, 2 més que fa quatre anys, amb 812 vots (un 46,43%). Solà ha governat en el darrer mandat gràcies a l'acord amb CiU i GIC. Es presentava a aquestes eleccions en coalició amb GIC i sembla que ha funcionat, ja que han aconseguit 5 dels 11 regidors.

El partit socialista, guanyador fa quatre anys, ha perdut dos regidors i gairebé 200 vots. Així doncs ara tenen 3 regidors, amb un 23,56% dels vots.

Junts per Collbató doblaria en regidors el resultat de CiU en els darrers comicis, en obtenir 306 vots i un 17,5% de percentatge.

Per últim, al consistori de Collbató també hi entraria Ciutadans, a l'obtenir 162 suports i un 9,26% del percentatge de vot. El Partit Popular només ha pogut obtenir 29 vots i no ha aconseguit entrar al consistori.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article