El Bloc Olesà torna a guanyar, tot i que perd 4 regidors

El PSC duplica els seus resultats. Ciutadans entra amb força i la CUP s'estrena amb dos regidors

Política, Olesa de Montserrat

El Bloc Olesà torna a guanyar tot i que perd 4 regidors
El Bloc Olesà torna a guanyar tot i que perd 4 regidors

Celebrades les eleccions municipals a Olesa. El Bloc Olesà es va tornar a imposar clarament amb 8 regidors, 4 menys que el 2015. Ara haurà d'intentar governar o buscar suports en els altres partits polítics. Tot i això, la formació encapçalada per Miquel Riera ha obtingut 3387 suports, el que suposa un 31,96% de l'electorat. Recordem que en aquestes eleccions Pilar Puimedon no ha repetit com a candidata.

La segona força a Olesa ha estat el PSC, amb 1.985 vots que es tradueixen en 4 regidors, el doble que fa quatre anys. ERC també augmenta el seu nombre de regidors i es col·loca amb 3. Fernando Vicente (PSC) no ha tancat la porta a arribar algun pacte amb el bloc, com tampoc ho ha fet Martí Fortuny, líder d'ERC.

Per altra banda, entra al consistori olesà Ciutadans i ho fa amb força. 3 regidors per la formació taronja i més de 1.200 vots. Un altra irrupció és la de la CUP, 904 olesans han fet confiança al partit en la primera participació en les urnes, el que suposen 2 regidors.

Finalment Junts ha obtingut un regidor, la meitat dels que va aconseguir Convergència i Unió fa quatre anys. Per últim no han obtingut representació Movem Olesa, el Partit Popular ni Som Alternativa.

La participació a Olesa va ser de 61,4%.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article