La Colla de Diables presenta el seu primer llibre: La Llagastada d’Esparreguera

Es tracta d'un llibre infantil pensat perquè es busquin els personatges i els actes de la llegenda

Esparreguera

La Colla de Diables presenta el seu primer llibre: La Llagastada d’Esparreguera
La Colla de Diables presenta el seu primer llibre: La Llagastada d’Esparreguera

Els Diables d'Esparreguera presenten 'La Llasgastada' un  llibre d’il·lustracions on apareixen tots els actes de la Llagastada i els seus protagonistes, on de forma molt divertida plantegen la possibilitat d'observar, gaudir i jugar a trobar tots els seus personatges.

Des de la colla expliquen que és un projecte molt ambiciós. "Ja fa temps que volíem posar la primera pedra d’un llegat que considerem vital. Hem treballat braç a braç amb l’esparreguerí Marc Monés, ell ha posat vida a les escenes i als seus personatges i ha fet possible que això finalment sigui una realitat."

A més a més, afegeixen que "Aquest llibre té una finalitat molt clara i definida i és la d’arribar al nostre públic més fidel, apassionat i fervorós: els infants. Creiem que els agradarà molt veure il·lustrats tots els personatges de la Llagastada i el podran gaudir durant tot l’any, de Llagastada a Llagastada. El cercagallines, el correfoc i l’ensierru són escenes quotidianes per totes i ara les podreu viure intensament a casa escalfant motors per a la Festa Major".

Els exemplars es podran adquirir a la parada de la colla de la Fira d’Entitats de la Festa de la Primavera, el dia 1 de juny al Parc de la Vila d’11 del matí a 8 del vespre.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article