El Festival LOLA de teatre d'Esparreguera 2019 arranca amb “La corda”, d'Albert Mestres, al Teatret

El dissabte 8 de juny, coincidint amb la Festa de l'avinguda Francesc Macià, el Teatret es vesteix de gala per presentar el LOLA 2019

per Redacció

Cultura, La Vila, Societat, Esparreguera

El LOLA festival de teatre arranca amb “La corda”, d'Albert Mestres
El LOLA festival de teatre arranca amb “La corda”, d'Albert Mestres

La 17a edició del festival de teatre d'Esparreguera LOLA 2019 arranca aquest 8 de juny al Teatret d'Esparreguera (Av. Francesc Macià, 66), en el marc de la Festa de l'Avinguda Francesc Macià. L'acte de presentació començarà amb l'espectacle “La corda”, idea d'Albert Mestres, al Teatret després –al voltant de les 22:30 h– tindrà lloc l'acte de presentació de la programació del LOLA 2019 i, per acabar, sobre les 23:00 h es farà un concert al carrer, obert a tothom, organitzat per Tramateatre i el LOLA.

“La corda” és un espectacle diferent. Més que un espectacle és una experiència irrepetible, un maridatge entre el teatre, la poesia, la performance, l’esdeveniment social i la gastronomia. És una idea del poeta i dramaturg Albert Mestres, sota la direcció d'Eva Ortega, amb Ferran Echegaray, Jordi Font, Toni Mas i el mateix Albert Mestres. Es faran dues representacions de “La corda” al Teatret, el dissabte 8 de juny a les 21:00 h i el diumenge 9 de juny a les 19:00 h. Cal fer reserva de localitats: tramateatre@gmail.com o per whatsapp al 618 313 899.

L'acte de presentació de la programació del Festival LOLA 2019 anirà a càrrec de Carles Reynés, president de Tramateatre, la companyia organitzadora, i de Gerard Bidegain, dramaturg i director artístic del Festival LOLA, acompanyats de tot l'equip del LOLA, entitats col·laboradores i dels membres de Tramateatre.

Tot seguit un concert a càrrec del músic barceloní Daniel Lumbreras, del qual no sabríem ben bé com definir: fa música africana?, celta?, brasilera?, i fins i tot cants sufís o gregorians? Canta improvisant fonemes, donant-li a la veu el paper d’un instrument més. El seu disc “La Vila” va ser escollit millor disc català de l’any 2017 per la revista MondoSonoro i va ser produït per Pau Vallvé.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article