Torna el 42è Concurs de Pintura Ràpida Vila d’Abrera

Se celebrarà diumenge i hi pot participar tothom a partir de 18 anys

per Redacció

Cultura, Societat, Abrera, Patrimoni

Detall de l'absis de l'església romànica de Sant Pere d'Abrera
Detall de l'absis de l'església romànica de Sant Pere d'Abrera | Arxiu Històric Fotogràfic d'Abrera

Diumenge 9 de juny torna una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida Vila d’Abrera, convocat per l'Ajuntament d'Abrera. La 42a edició d'aquest tradicional concurs es durà a terme als carrers, places i indrets de la vila. Hi poden participar totes les persones que ho desitgin a partir de 18 anys i el tema pot ser qualsevol aspecte d’Abrera. Les bases estableixen que cada concursant només podrà presentar una sola obra amb una grandària mínima de 38 cm x 48 cm. Es pot utilitzar qualsevol tècnica i procediment per a l’execució de l’obra.

L'Ajuntament anuncia que el concurs es durà a terme de 10.00h a 14.00 h i que la inscripció per participar al concurs es formalitzarà a la Casa de la Vila, (plaça de la Constitució, 1), a partir de les 8.00 del matí, del mateix diumenge 9 de juny. Cada artista caldrà que es presenti proveït d’una única tela o suport en blanc o amb la imprimació a fons d’un sol color, que serà segellat per poder concursar.

La recepció de les obres es farà a la Casa de Cultura (Federico Garcia Lorca, 17) entre les 13.30 h i les 14.00 h. Els organitzadors es faran càrrec de les obres mitjançant el lliurament del rebut corresponent. Els quadres premiats quedaran en propietat de l’Ajuntament i les obres restaran exposades a la Casa de Cultura.

El lliurament de premis s’efectuarà el mateix dia a la Casa de Cultura, un cop finalitzada la deliberació del jurat. Hi haurà tres premis. El primer premi està dotat de 800 €. El segon premi amb 600 € i el tercer premi amb 400 €. (Subjectes a la corresponent retenció d’IRPF)

Les bases completes es poden consultar al web de l'Ajuntament d'Abrera o al document associat a aquesta notícia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article