El Carrer Gran celebrarà el 25è aniversari de la seva festa aquest cap de setmana

La temàtica d'enguany serà precisament l'efemèride. Una festa amb una tradició de 25 anys.

Societat, Esparreguera

El cartell d'enguany l'ha dissenyat Oriol Malet
El cartell d'enguany l'ha dissenyat Oriol Malet | Oriol Malet

El Carrer Gran es prepara per viure la seva gran festa. Aquest cap de setmana, la Comissió de Festes del Carrer Gran ha preparat una sèrie d'activitats per celebrar els 25 anys d'aquesta celebració popular.

Els actes començaran a les sis de la tarda, amb jocs per als infants i aniran seguits d'una xocolatada popular. A les nou del vespre tindrà lloc el sopar del veïnat al carrer, ja tradicional. La nit de dissabte clourà amb música i ball, de la mà del Club Flamingo & Anna Llopart. Serà en el marc d'aquesta actuació quan els actes més emotius de la festivitat es desenvoluparan: una cantada del veïnat de la cançó escrita per Maria Pena i musicada pel Mestre Borràs i la projecció d'un documental retrospectiu sobre l'organització de la festa.

Ja diumenge tindrà lloc un vermut popular amb l'actuació dels Bastoners del Montserratí. A continuació hi haurà un dinar de germanor, també al carrer. Els actes clouran amb el concert de la Banda de Música d'Esparreguera, a les vuit del vespre. Precisament, la Banda va realitzar la seva primera actuació en el marc d'aquesta festivitat.

Durant els dos dies, al llarg de la Festa, es podrà gaudir d'una exposició sobre el cartellisme d'aquests 25 anys de Festa als aparadors del carrer, on es podrà veure l'evolució d'una festa que ha anat creixent amb els anys, ampliant el nombre de col·laboradors. El cartell de l'edició d'enguany l'ha dissenyat l'il·lustrador Oriol Malet, veí del carrer.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article