Tots els actes de Festa Major de la "nova" Barraka

El col·lectiu estrenarà la nova estructura, gràcies al micromecenatge i a l'aportació de vilatans i vilatanes

per Redacció

Cultura, Esparreguera

Tots els actes de Festa Major de la "nova" Barraka
Tots els actes de Festa Major de la "nova" Barraka

La Barraka ha fet públic, a través de les seves xarxes socials, el seu programa de Festa Major. Cinc dies plens d'activitats on destaca l'aposta per grups locals i activitats alternatives, que complementaran la variada oferta de festes a Esparreguera.

La Barrak donarà el tret de sortida a les seves activitats amb l'Antipregó, a càrrec de Robert Gobert. Aquest serà l'únic pregó a la vila, ja que l'Ajuntament no inclou aquest format. Després d'una cercavila, l'activitat es traslladarà a la plaça de la Constitució on s'inaugurarà la nova Barraka, construïda gràcies a les donacions de la ciutadania. La Prima Vera i Sittar Green seran els concerts de dijous.

Divendres la Barraka proposa tres concerts: La Folie, el grup de mestissatge martorellenc Mama Patxanga i el grup de versions La Banda Viruji.

Dissabte al matí tindrà lloc una de les activitats que més èxit està tenint en les darreres edicions, la Cronoescalada. Els concerts de la nit de dissabte seran el Punxadiscos A la Baska, Electrónico Parrús i Playgroove.

La cercavila de Festa Major de diumenge passarà per la Barraka, on tindrà lloc un vermut de platets. Diumenge és el dia amb més activitats a l'espai, ja que a partir de les sis de la tarda hi haurà una activitat infantil, de la mà de Maria Coll. A dos quarts d'onze de la nit el cantant de rap esparreguerí 'Ning1' farà la seva reaparició després d'anys sense activitat. Tancaran la nit altres propostes locals, formades per músics esparreguerins, com Aserradero, Necrosis Social i Birra Lliure. El colofó serà l'espectacle de Sense Filtres Dj Set.

Dilluns a la tarda ja serà el final de la festa amb una tarda de circ, un sopar final de germanor i el joc de les cadires, just abans de la Salseta, a la plaça del Centre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article