El Casal Intercultural d'Esparreguera rep una menció especial als Premis Mesa per a la Diversitat

L'Audiovisual “I tu, d'on ets?” realitzat pel Casal Intercultural ha merescut una Menció especial en els XI Premis per a la Diversitat en l'Audiovisual.

Cultura, Societat, Esparreguera

El Casal Intercultural d'Esparreguera rep una menció especial als Premis Mesa per a la diversitat
El Casal Intercultural d'Esparreguera rep una menció especial als Premis Mesa per a la diversitat

Menció especial dels XI Premis per a la Diversitat en l'Audiovisual a la producció  I tu, d'on ets?, del Casal Intercultural d'Esparreguera.

El passat divendres 5 de juliol en la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya es va dur  a terme la XII Jornada de la Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual. En el marc d’aquesta jornada de la MDA, es van lliurar els XI Premis per a la Diversitat en l’Audiovisual. Aquest premi anual, organitzat el Consell de l'Audiovisual de Catalunya, la Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual i el Col·legi de Periodistes de Catalunya, reconeix programes, produccions i iniciatives audiovisuals que reflecteixen la diversitat etnocultural en la nostra societat.

En la categoria de Producció Audiovisual, el vídeo I tu, d'on ets?, del Casal Intercultural d'Esparreguera va rebre una Menció especial. 

La peça audiovisual mostra infants d'orígens diversos. Veïns i veïnes d'Esparreguera responen a la pregunta, molt habitual, que es formula a persones amb fenotips diferents: d'on ets? Es vol mostrar que les faccions no han de servir per qualificar les persones en grups, d'aquí o d'allà, sinó que és la voluntat de participar en una comunitat i la mirada inclusiva d'aquesta comunitat la que comporta la pertinença.

El jurat ha valorat molt positivament la producció per la frescor, per la naturalitat i per la interpretació dels joves, així com la contribució, mitjançant una petita càpsula, a trencar estereotips.


Alguns nens i nenes del Casal intercultural d’Esparreguera

  Comentaris

  Josep Ràfols Esteve Esparreguera
  2.

  Bona feina, molt bé, us el mereixeu....Felicitats

  Maria Corominas Esparreguera
  1.

  Moltes felicitats Casal Intercultural!

  Comenta aquest article