La Passió d'Esparreguera organitza "Parlem de Passió", la primera jornada de reflexió sobre l'espectacle

Es farà el 29 de setembre i pretén debatre sobre el futur del drama sacre esparreguerí

per Redacció

Cultura, Societat, Esparreguera, Patrimoni

Quadre del "Sant Sopar" de La Passió d'Esparreguera (Temporada 2018)
Quadre del "Sant Sopar" de La Passió d'Esparreguera (Temporada 2018) | Grup Fotogràfic "La Passió"

El Patronat de La Passió d'Esparreguera ha fet arribar als col·laboradors de l'espectacle una convocatòria per a una primera jornada de reflexió sobre el drama sacre esparreguerí, que es durà a terme diumenge 29 de setembre a les 10 h al Teatre de La Passió. "Tot just fa un parell de mesos va finalitzar la temporada 2019 de Passió i, tot i que els diferents equips ja es comencen a posar en marxa, encara falta molt de temps per estrenar la pròxima temporada. Volem aprofitar aquest moment de l’any en què la nostra entitat té menys activitat per impulsar el debat intern entre els seus col·laboradors."

Fa unes setmanes en declaracions a Ràdio Esparreguera, Sergi Luna, responsable d'Activitats i Espectacles de la Junta de La Passió, va avançar aquesta notícia, subratllant que "l'entitat ha de decidir quin espectacle vol en el futur" i afegeix que "si hi ha d'haver canvis profunds, hem de remar tots junts per decidir on ha d'anar La Passió". El Patronat de La Passió insta als seus col·laboradors i col·laboradores a "aturar-se per un moment per reflexionar, serenament, sobre el futur del nostre espectacle."

En el seu correu electrònic demanen conèixer l’opinió de tots els col·laboradors i col·laboradores de l’entitat sobre com hauria de ser “La Passió del futur”. Les trobades podrien ser diverses i tindran com a objectiu trobar les idees de consens que permetin traçar les línies de treball a mitjà i llarg termini.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article