Resolució de les Beques Lola Lizaran 2019-2020

Les Beques Lola Lizaran tenen la finalitat d’oferir un suport econòmic i moral per estimular i promoure la creació artística.

per Redacció

Cultura, Esparreguera

Resolució de les Beques Lola Lizaran
Resolució de les Beques Lola Lizaran

Les beques es convoquen anualment, des de l'any 2004, amb la finalitat de conservar el llegat artístic i humà de l'actriu esparreguerina Lola Lizaran, iniciada en el teatre amateur del Patronat Parroquial per esdevenir més tard en una reconeguda actriu professional. Arran de la seva mort, el juny de 2003, el Patronat va decidir crear una associació que atorgués unes beques als alumnes de dansa, música, teatre i circ. 

L'Associació Beques Lola Lizaran ofereix als seus becats un suport econòmic i moral per estimular i promoure la creació artística –en grau superior– a interessats que ho sol·licitin i que siguin residents a la vila. Els alumnes ha de passar unes audicions perquè el jurat pugui valorar el nivell dins de les seves disciplines. Aquest jurat ha estat format enguany per Laia Minguillon, Joan Castells i Juan Jurado. Posteriorment, la Junta directiva, formada per Joan Ramon Bullit, Manel Roca, Florenci Seriñena, Andreu Sitjar i Núria Valldeperes, van emetre el veredicte conclusiu, seguint les consideracions del jurat seleccionador.

La convocatòria per al curs 2019-2020 es va obrir el mes de maig i des de llavors fins al 17 de juny es van presentar 16 sol·licituds. Es van convocar un total de 10 beques i finalment se n’han concedit 11, 10 d’elles per un import de 1.000 € cada una i una d’excepció de 500 € (en total 10.500 €), procedents dels fons recaptats per l’Associació a través de les representacions de teatre i concerts, així com de donacions rebudes de l’Ajuntament i de particulars i empreses. L'Associació compta també amb la cessió d'espais per part del Patronat Parroquial, l'Escola Cooperativa El Puig i l'Ajuntament –Can Pasqual. Així també disposa de la inestimable col·laboració de professionals i exbecaris per a realitzar els seus concerts i alguns dels espectacles.

VEREDICTE DE LA SETZENA CONVOCATÒRIA DE BEQUES DE L’ASSOCIACIÓ LOLA LIZARAN CURS  2019 - 2020

Els beneficiaris de les beques del curs 2019-2020 són:

SOREN ALCARAZ PÉREZ  1.000’- €  22 anys, quart any de beca per estudis de bateria a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

 

ÀLEX GUZMÁN LÓPEZ 1.000’- € 24 anys, tercer any de beca per estudis de guitarra elèctrica i jazz al Taller de Músics de Barcelona.

MARIA BORRÀS MOIA   1.000’- € 22 anys, cinquè any de beca per estudis de cant al Conservatori Superior de Música del Liceu.

 

BERNAT MARTÍNEZ SARDÀ  1.000’- € 18 anys, segon any de beca per cursar estudis de dansa a l’Institut del Teatre de Barcelona.

 

PAULA GARCÍA MATAS 1000’- € 24 anys, segon any de beca per estudis de cant modern al Taller de Músics de Barcelona.

 

GERARD MOLINER  CANALS 1000’- € 18 anys, primer any de beca per estudis de música al Taller de Músics de Barcelona.

 

NINA MOLINER CANALS  1000’-€ 18 anys, primer any de beca per estudis de música al Conservatori de Música d’Igualada.

 

 

ANNA SEGURA RUIZ 1000’- € 21 anys, primer any de beca per estudis de música al Conservatori del Liceu de Barcelona.

 

MARC CARCASSONA AURÍN 1000’- € 18 anys, primer any de beca per estudis de teatre a l‘Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia de Barcelona.

 

NÀDIA TORRES OLMO 1.000’- € 18 anys, primer any de beca per a estudis de teatre a l’Escola d’Interpretació CRISTINA ROTA de BARCELONA

 

 

NÀIA CASCALES GUZMÁN 500’- € 13 anys, primer any de beca d’excepció per estudis de dansa a l’Institut del Teatre de Barcelona.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article