La reducció d'autobusos a l'agost de Monbús provoca una nova allau de crítiques

Els ciutadans lamenten la poca freqüència de pas dels vehicles durant l'estiu

per Redacció

Trànsit, Esparreguera, Abrera

| ACN

La línia Barcelona - Igualada de Monbús torna a ser el blanc de totes les crítiques. En aquesta ocasió, les xarxes socials s'han omplert de missatges criticant la poca freqüència de pas dels autobusos durant l'agost. I és que la línia ha reduït en un 50% els horaris i ha eliminat els busos exprés des d'Igualada. Això ha suposat que els pocs autobusos que circulen, estiguin completament plens, sobretot en hores d'alta afluència. En algun cas, fins i tot, els passatgers s'han hagut de quedar a terra i han hagut de buscar alternatives per tornar a casa.

No es tracta de la primera vegada que aquesta línia rep fortes crítiques. De fet, fins i tot es va crear l'aplicació mòbil Hispanofail, per reportar totes les incidències i retard. Ara, les persones afectades s'estan organitzant per presentar queixes a la Direcció General de Transports i Mobilitat.

Comentaris

Nuria Sol Esparreguera
1.

El meu company treballa a Barcelona, surt despres de las 22:00 de treballar, i ara, han tret el bus de las 22:30, i sense cap manera d' arrivar a Esparreguera per els seus propis mitjans. I ara que fem?

Comenta aquest article