L'Ajuntament d'Esparreguera informa que les obres del carrer Gorgonçana finalitzaran a finals de la "setmana vinent"

Avui el trànsit està tallat

per Redacció

Esparreguera

Les obres al carrer Gorgonçana finalitzaran a finals de la setmana que ve. Així ho ha informat l'Ajuntament d'Esparreguera, què ha explicat que com a conseqüència d'aquestes actuacions avui de 10.30 del matí a 2.30 del migdia, el carrer restarà tancat al trànsit rodat per a poder realitzar els treballs de connexió dels nous embornals situats davant del pas de vianants elevat del costat del passatge Gorgonçana, que permetran solucionar les inundacions que es produïen en aquest punt. Les obres són el resultat dels pressupostos participatius de l'any 2018.

L'actuació vol millorar la seguretat, per la seva proximitat a diferents centres educatius, del tram situat entre la rotonda del carrer de les Hortes i el passatge Gorgonçana. Aquesta setmana es deixarà finalitzada la cruïlla del passatge i els escocells de la parada d'autobús i la setmana que ve es procedirà a fer el nou pas de vianants a la cruïlla que va a l'Escola Montserrat, amb la previsió de finalitzar les obres a finals de setmana.

Les obres estan valorades en 47.818 € iva inclòs, que es finançaran amb la partida de 40.000 euros dels pressupostos participatius disponible per a aquest projecte més 7.818 euros addicionals d'una partida d'inversions sostenibles de l'Ajuntament que permetrà intervenir en la supressió de barreres arquitectòniques. Els treballs, iniciats al març, es van haver d'aturar per causes alienes a la corporació fins que no es va poder fer una segona adjudicació i, un cop feta, es van reprendre a mitjans de juliol.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article