La Vuelta España pujarà a Montserrat aquest dissabte

L'etapa començarà a Valls i finalitzarà a Igualada. Els ciclistes pujaran per Monistrol i baixaran per Can Massana.

per Àlex Casanovas

Esparreguera

Montserrat serà l'al·licient més important de la vuitena etapa d'aquesta edició de la Vuelta Ciclista Espanya, que tindrà lloc aquest dissabte. Els ciclistes sortiran de Valls, passaran per Manresa i pujaran a Montserrat per la carretera de Monistrol. Un cop fet el port, baixaran per Can Massana, el Coll del Bruc i Castellolí, des d'on baixaran fins a Igualada, la ciutat on finalitzarà l'etapa.

Val a dir que els ciclistes no pujaran fins al monestir però pujaran i baixaran per dues de les carreteres més transitades pels aficionats al ciclisme de la zona. Sens dubte, s'espera que hi hagi una gran afluència de públic.

Segons el llibre de ruta els ciclistes començaran el port a les 16:30 i s'espera que el coronin en tot just 12 minuts. La caravana de la Vuelta passarà cap a les 15:30.

Amb motiu del pas de 'La Vuelta a Espanya' en la seva etapa núm. 8 de Valls a Igualada amb 166,9 km de recorregut, el 31 d'agost es veurà afectat el trànsit a les carreteres d'accés al Parc Natural i Monestir de Montserrat.

Entre les 14.45 h i les 17 h es tallaran les carreteres BP-1121, BP-1103 i BP-1101 i no es podrà ni entrar ni sortir del Monestir i/o accedir al Parc Natural de Montserrat.

Si teniu previst accedir o sortir del recinte del Monestir en aquest horari s'haurà d'utilitzar el servei de transport del cremallera FGC o Aeri de Montserrat.

El líder de la competició, en el moment d'escriure aquestes línies és Dylan Teuns (Bahrein). El belga compta amb 38 segons d'avantatge respecte al sabadellenc David de la Cruz (INEOS) i 1 minut respecte a Miguel Ángel López, ciclista de l'Astana i un dels tres favorits a emportar-se aquesta edició, conjuntament amb Primoz Roglic (Lotto Jumbo) i Nairo Quintana (Movistar).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article