La violinista esparreguerina Maria Florea i el pianista Àlex Ramírez inauguraran el Setembre Musical d'Abrera 2019

El concert es farà a l'Auditori del Centre Polivalent d'Abrera divendres 13 a les 22 h

per Redacció

Cultura, Esparreguera, Abrera

Maria Florea i Àlex Ramírez
Maria Florea i Àlex Ramírez | May Circus

Com ja és tradició a la vila d'Abrera, el curs comença al setembre amb el cicle "Setembre musical". L'Ajuntament d'Abrera, organitzador del cicle, destaca que "les dues propostes per aquest 2019 són ben diferents: una de clàssica i una de contemporània". El primer concert serà aquest divendres 13 de setembre a les 22 h a l'Auditori del Centre Polivalent (plaça del Rebato, 1), amb un recital de violí i piano a càrrec de la violinista esparreguerina Maria Florea, que recentment ha actuat com a solista amb l’OBC, i el pianista barceloní Àlex Ramírez.

Els dos músics presentaran el concert “Els inicis del s. XX: el canvi de paradigma". Florea i Ramírez inicien aquest projecte de duo el 2016, després de ser premiats al prestigiós concurs de Joventuts Musicals d'Espanya. Han actuat arreu de la península i les Illes Balears i, actualment, formen part del Trio Da Vinci. En aquest concert a Abrera proposaran al públic assistent un programa amb obres del segle XX dels compositors francesos Debussy i Messiaen i dels catalans Toldrà i Manén.

“Enguany hem volgut concentrar el cicle en dos únics concerts per tal de no col·lapsar la programació, ja que al setembre també es fa la Fira Gastronòmica dels Porrons, després de l’èxit de la seva primera edició, l’any passat.”, apunta el regidor de Cultura d'Abrera,Francisco Sánchez. El regidor destaca també que s’ha volgut ubicar el cicle a l’Auditori del Centre Polivalent (plaça del Rebato, 1), un lloc ambbona acústica, ideal per als dos concerts programats, els divendres a les 22.00 h. El cicle finalitzarà amb el segon concert, el divendres 20 de setembre, a càrrec del cor Ol’Green, que ens oferiran música a cappella amb el seu programa “Green a pèl”.

La venda d’entrades es farà el mateix dia de les actuacions a partir de les 21:30 h a la porta de l’Auditori del Centre Polivalent.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article