Tot a punt per la celebració dels actes de la Diada a Esparreguera

La pluja pot ser la protagonista dels actes d'enguany. Per això els organitzadors ja compten amb un pla B

per Redacció

Esparreguera

Esparreguera es prepara per celebrar l'11 de Setembre. Aquest mateix vespre, si la climatologia acompanya, tindrà lloc el primer acte de celebració de la Diada de Catalunya a Esparreguera. Serà la tradicional Marxa de Torxes per la Independència, que enguany compleix la desena edició.

Els participants sortiran de la plaça de l'ajuntament a les 22.30 de la nit i realitzaran un recorregut pels carrers del centre de la vila. En acabar, a la plaça del centre, tindrà lloc l'encesa del peveter i la lectura del manifest. En l'acte ja han confirmat assistència representants polítics dels principals partits sobiranistes.

Demà dimecres, a les deu del matí continuaran els actes amb una ofrena floral i parlaments polítics, en un acte organitzat per l'Assemblea d'Esparreguera i el CDR a la plaça de la pagesia.

Una hora més tard, a les 11 del matí a la plaça del centre tindrà lloc l'acte institucional que comptarà amb una ofrena floral a la plaça del centre i que comptarà amb la participació d'entitats de la vila a l'escultura de La Flama. Enguany també es commemorarà el centenari del naixement de Joan Brossa i Teresa Pàmies i es comptarà amb les intervencions de La Coral de La Passió d'Esparreguera, els Amics de la Flama d'Esparreguera, els Castellers d'Esparreguera, l'Associació Xarxa Esparreguera, l'Escola Municipal de Música i Dansa d'Esparreguera, el Coro Rociero Santa Eulàlia, l'Associació Beques Lola Lizaran i la Secció Sardanista de La Passió d'Esparreguera.

Per finalitzar la jornada, a les 7 de la tarda tindrà lloc la tradicional ballada de sardanes amb la cobla Ressò.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article