El cor Ol'green clourà l'edició 2019 del Setembre musical d'Abrera

El concert es farà a l'Auditori del Centre Polivalent d'Abrera divendres 20 de setembre a les 22 h

per Redacció

Cultura, Abrera

Els Ol'green
Els Ol'green | Ajuntament d'Abrera - Regidoria de Cultura

El cicle Setembre musical d'Abrera, organitzat per l’Ajuntament d’Abrera, clourà la seva edició 2019 el pròxim divendres 20 de setembre a les 22h a l'Auditori del Centre Polivalent (pl. del Rebato, 1) amb el cor barceloní Ol’green i la seva “energia verda”. El grup, participant del concurs televisiu "Oh Happy Day!" de TV3, oferirà un concert de música a capella on prometen sorprendre als assistents amb el seu programa "Green a pèl".

Els Ol’green són un grup vocal barceloní format a base de música i bon humor. "Vuit persones que es fusionen en una sola entitat sobre l’escenari i que interpreten, a capella, èxits de diversos estils musicals i èpoques". Els agrada dir que la seva marca “verda” és la manera desenfadada amb la qual arriben al públic, però sempre ho fan amb rigor, dirigits per Michèle Alderete (Gema4).

Les entrades es podran adquirir a l'auditori el mateix dia del concert a partir de les 21:30 h a un preu de 4,30 € l'entrada general i de 2,55 € la reduïda. Poden acollir-se als preus reduïts els majors de 60 anys, menors d’11 a 18 anys, ciutadans en situació d’atur, veïns i veïnes amb disminució o amb carnet de la Biblioteca. Per als menors de 0 a 10 anys l'entrada és lliure.

El cicle Setembre musical es va iniciar el passat divendres dia 13, quan una vuitantena de persones van gaudir d'un concert de la violinista esparreguerina Maria Florea i el pianista barceloní Àlex Ramírez. Els músics van oferir al públic assistent un concert magnífic amb un repertori sorprenent sota el títol “Els inicis del s. XX: el canvi de paradigma”, on ens proposaven un programa amb obres del segle XX dels compositors francesos Debussy i Messiaen i dels catalans Toldrà i Manén.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article