Celebrat el ple de setembre a Esparreguera, el primer que evidencia el divorci a Ciutadans

Tots els grups polítics donen suport a una moció que busca millorar les instal·lacions esportives

per Àlex Casanovas

Política, Esparreguera

| Ajuntament d'Esparreguera

El ple de setembre de l'Ajuntament d'Esparreguera ha tingut lloc sense massa novetats importants. Un dels al·licients de la jornada era saber si els diferents grups municipals aprovaven la modificació del canvi de l'arc municipal. Arran de la decisió de Francisco Aguilar de deixar Ciutadans, els altres grups havien de votar, de manera simbòlica, si acceptaven que Aguilar passés a ser regidor no adscrit i per tant a deixar la seva cadira al costat del portaveu del partit, Josep Maria González. Tits els partits polítics van votar a favor, a excepció de Ciutadans.

Durant el ple municipal també es va aprovar una moció pel "compromís" en la millora de les instal·lacions esportives. La iniciativa la va presentar Esquerra Republicana i va comptar amb el suport de totes les formacions polítiques. D'aquesta manera es va refermar el compromís de tots els partits respecte a aquesta temàtica, que també va centrar la campanya electoral del maig.

Així i tot, val a dir, que la moció no implica cap canvi o aplicació directa a curt termini. La moció si que compromet a l'Ajuntament a crear una taula de treball amb totes les forces polítiques representades i aquelles entitats esportives que desitgin sumar-s'hi i demana que es busquin complicitat al Consell Comarcal, la Diputació de Barcelona i fins i tot al Parlament de Catalunya.

A més a més el consistori també va aprovar una moció en resposta a la reclamació d'Endesa que pretenia tallar el subministrament a les famílies vulnerables. La majoria de formacions polítiques van mostrar el rebuig a aquesta amenaça a excepció de Josep Maria González, ara l'únic regidor de Ciutadans.

Per últim el Ple també va aprovar ahir per unanimitat una moció en suport a la 3a Vaga pel clima, que tindrà lloc el pròxim 21 de setembre amb l'objectiu de conscienciar sobre el Canvi Climàtic.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article