Obertes les inscripcions a la XII Caminada Popular 4000peus Collbató

La marxa popular serà el proper 6 d'octubre

per Redacció

Collbató

Obertes les inscripcions a la XII Caminada Popular 4000peus Collbató
Obertes les inscripcions a la XII Caminada Popular 4000peus Collbató | Ajuntament de Collbató

Obertes les inscripcions a la Caminada Popular 4000peus Collbató, una caminada veterana que enguany celebra la seva dotzena edició. L'activitat està organitzada per collbatonins, juntament amb el Patronat de la Muntanya de Montserrat, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), i l'Ajuntament de Collbató.

La principal novetat d'enguany és la modificació dels recorreguts, que tornaran a vorejar el vessant sud de la muntanya de Montserrat, amb dues opcions: una fàcil, i l'altra una mica més difícil. El recorregut llarg, de 24 km, comença a Collbató, abans del cementiri es desvia cap al Casalot, passa vorejant la muntanya fins darrere la Vinya Nova, després les masies d'El Castell i Can Salces, puja pel camí del refugi i pel torrent de La Diablera fins al Coll de Guirló (punt més alt del recorregut), i arriba a Can Massana. La tornada es fa pel camí de les Batalles, Can Salces, El Castell, Can Jorba, La Vinyanova i per la pista fins a Collbató. El desnivell absolut és de 423 m, la dificultat és mitjana i no ofereix cap dificultat per a excursionistes en forma.

El recorregut curt, de 12 km, comença a Collbató, abans del cementiri es desvia cap al Casalot, passa vorejant la muntanya fins darrere la Vinya Nova, després per les masies d'El Castell i Can Jorba, La Vinyanova i per la pista fins a Collbató. El desnivell absolut és de 125 m, i és una ruta fàcil i apta per tothom.

 

Les inscripcions es poden fer i fins al dia abans de la caminada, o fins a arribar al límit de 400 participants. Més informació en el següent enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article