Núria Picas presentarà el seu llibre 'Ara o Mai' a la Biblioteca de Collbató

La corredora de muntanya catalana és una habitual a les curses de Montserrat

per Redacció

Esports, Collbató

La sky runner Núria Picas tornarà a Collbató per presentar el seu darrer llibre, 'Ara o Mai', un escrit molt personal on l'atleta manresana fa una reflexió sobre els grans reptes que ha afrontat els últims quatre anys, incloent-hi l'ascensió al Makalu, la cinquena muntanya més alta del món.

La presentació tindrà lloc a la Biblioteca de Collbató, el dijous, 17 d'octubre, a les 19 hores de la tarda amb entrada lliure per a tots els assistents.

Es tracta d'un llibre que aborda directament el fracàs i ho fa des d'un punt de vista íntim i en un camp tan competitiu com l'esportiu. Picas valora la capacitat de resiliència per superar totes les situacions, ja no només en l'esport sinó també sobre els camins que tries a la vida.A més 'Ara o Mai' també tracta sobre el compromís social de la campiona del món d'ultratrails. 

Nascuda a Manresa, es va iniciar en el món de la muntanya de la mà dels seus pares, que des que tenia 10 anys se l'enduien a practicar escalada a les muntanyes de Montserrat. Aquest 2019 Picas ha guanyat la Creu de Sant Jordi "per la seva excel·lència esportiva com a corredora de curses de muntanya".

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article