La Passió d'Esparreguera presenta el cicle de teatre 'CREU' amb convocatòria oberta

El termini de lliurement de projectes finalitzarà el proper 29 de novembre

per Redacció

Cultura, Esparreguera

La programació del Cicle de Teatre es presentarà per Fira Passió 2020.
La programació del Cicle de Teatre es presentarà per Fira Passió 2020. | Passió Esparreguera

La Fundació Privada de La Passió ha decidit organitzar un nou cicle de teatre, anomenat 'Creu', amb la intenció de "fomentar el recolzament als grups de teatre de la vila i dinamitzar l'escena teatral". D'aquesta manera s'oferirà l'espai del Teatre de La Passió i les eines i mitjans tècnics necessaris per desenvolupar els projectes seleccionats. El termini lliurement de projectes clourà el proper 29 de Novembre i seran escollits pel Consell de La Passió. El 13 de desembre de 2019 es donarà a conèixer la resolució dels projectes seleccionats i la programació final es donarà a conèixer en el marc de la FiraPassió.

El jurat de la fundació valorarà les propostes presentades segons diferents criteris: originalitat del projecte, ambició artística, innovació i recerca de nous llenguatges i viabilitat.

Cal destacar que totes les representacions es realitzaran a la Sala Petita. La direcció del projecte es compromet a realitzar un mínim de tres funcions en un mateix cap de setmana amb opció a pròrroga. La companyia disposarà de tres sessions amb tècnic: un assaig tècnic (muntatge), un assaig general i una prèvia.

Els projectes ja es poden presentar a través del següent formulari web  https://forms.gle/5WrseoAXK13D99LM6

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article