Gairebé 7000 esparreguerins voten pel 9N

Esparreguera ha registrat una participació de 6.725 persones. Una xifra propera als resultats de participació de les últimes eleccions europees on van votar 7.272 esparreguerins. Si es té en compte el cens d'aquests comicis, el percentatge de participació seria del 42%, també molt proper al 45,42% que van registrar les eleccions europees. El punt de votació on més gent ha participat ha estat l'IES El Cairat amb 3593 vots. A l'IES El Castell el número de vots ha estat de 3132.

La jornada ha transcorregut amb tranquilitat, amb ordre i sense cap incidència. El coordinador de l'IES El Cairat, José Antonio Alarcón, ha explicat que el procés de participació ha transcorregut amb "molta calma, i la gent molt contenta i alegre". A les primeres hores del matí i el migdia és quan més gent s'ha acumulat als punts de votació i s'han arribat a formar cues importants. A la tarda l'ambient ja era molt més pausat i alguns dels voluntaris han estat els últims en poder votar.

La feina dels voluntaris s'ha inciat a les 7h del matí i ha finalitzat a les 20h una vegada han tancat els punts de votació. Un dels presidents de mesa a l'IES El Castell, Toni Bolanyo, ha defensat la feina feta pels voluntaris i ha comentat que només ha pogut marxar un moment de l'institut per "anar a buscar la dona a l’aeroport que venia de l’estranger per poder votar".
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article